logologo

Szolgáltatásaink

FMCG


Legyen szó borászatról konzerviparról, húsiparról, söriparról, vagy bármilyen üditőről, vízről, lekvárról, teáról, mézről, 

a Netikett segít Önnek az egész folyamatban. Szinte bármilyen designt életre tudunk kelteni gépünkkel, így ne fogja vissza magát, akár standard címkékről van szó, vagy a legkülönbözőbbekről, legkreatívabbakról. A Netikett elkészíti Önnek.
 
 

KOZMETIKA ÉS GYÓGYSZERIPAR


Tusfürdők, krémek, balzsamok, bőrápolók, és egyéb termékek csomagolásaira készítünk Önnek címkéket. Gyógyászati termékekre, úgy mint porok, tabletták, gyógyszerek, vitaminok, táplálék kiegészítők dobozaira, flakonjaira szintén elkészítjük a címkéket.
 

ADMINISZTRÁCIÓS ÉS PROMÓCIÓS CÍMKÉK


Az adminisztrációs címkék  jelölésben segítenek.  Információt nyújtanak a tartalomról, a termékről.  Vonalkódot, QR kódot, egyéb egyedi azonosítót tartalmaznak. Megtalálhatók még továbbá raklapokon, polcokon raktározásnál, stb. A promóciós címkék az egyik leghatékonyabb módja a figyelemfelkeltésnek, mivel komolyabb befektetés nélkül is könnyedén elérheti ügyfeleit, vásárlóit. A promóciós címke könnyedén elkészíthető, személyre szabható, akár csak a logójával elérheti a kívánt eredményeket.
 

Elektronikai és autóipari címkék
 

Akár speciális alapanyagokra is készítünk különböző piktogramokat, jelölő kódos, QR / vonalkódos címkéket, figyelmeztetéseket igényre szabva. Legyen szó bármilyen formáról, kör, ovális, szögletes, vagy akár egyedi, igény szerint.